Hinnastomme

Meillä maksat palvelusta, et ajasta! Kaikki palvelumme ovat palvelupaketteja eli tiedät jo aikaa varatessasi paljonko hoito tulee kustantamaan.

Meillä ei myöskään ole käytössä mitään sakkomaksuja! Ole siis huoleti vaikka koirasi sattuisikin lirauttamaan pissat, turkista löytyisi takku tai koirasi näykkäisisi – se on ihan normaalia ja pärjäämme näiden asioiden kanssa kyllä mainiosti. Ilman lisämaksuakin!

Nypintää emme kuitenkaan tee eli se ei kuulu mihinkään palvelupakettiin eikä ole saatavilla myöskään tuntiveloituksena.

Palveluhinnasto Groomdog Spa palveluihin

Maksuvälineenä meille käy käteinen, kortti tai groomdog.fi -verkkokaupassa myydyt lahjakortit.

Palvelukuvaukset:

Tassuhuolto. Kokonaisvaltainen tassujen kuntoonlaitto. Leikkaamme kynnet, siistimme karvat ja vahaamme anturat. Voit varata tämän myös lisäpalveluna muiden palveluiden yhteyteen. Esimerkiksi pohjavillapesu ja tassuhuolto yhdessä on todellinen koiran hyvinvointia lisäävä kokonaisuus!

Koneajelu / Saksitrimmaus. Koiran turkin trimmaus ilman pesua. Tarpeen ja toiveiden mukaan ajelemme turkin ja/tai muotoilemme sen saksilla.

Trimmaus pesulla / pohjavillapesu. Tämä palvelupaketti on oikea valinta silloin kun haluat koirasi myös pestävän. Pesun suoritamme aina erittäin laadukkailla ja näyttävän lopputuloksen takaavilla Yuup! -turkinhoitotuotteilla. Trimmattaville roduille teemme pesun jälkeen normaalin trimmin.

Pesupassi. Säännöllinen pesu, etenkin rapakausina, on erittäin tärkeää turkin hyvinvoinnille. Siksi olemme luoneet pesupassipalvelun, jolla voit tuoda koirasi meille pesuun 4 kertaa passin voimassaoloaikana. Teemme koirallesi kunnon pesun ja kuivauksen sekä pienet siistimiset, mutta emme varsinaisesti trimmaa turkkia. Pesupassi on voimassa 6 viikkoa ja tarkoitettu auttamaan sinua juurikin rapakausien yli.

Takkuturkin pelastus. Jos koirasi turkki on ollut hoitamatta kauan tai päässyt muuten vain erittäin huonoon kuntoon, voi turkin selvitystyö olla hyvinkin vaativa ja pitkäkestoinen. Tällaista tilannetta varten meillä on tuntiveloitteinen palvelu, jossa teemme kaiken mahdollisen turkin pelastamiseksi.

Sarjakortit. Jos tiedät, että tulet käymään meillä säännöllisesti, kannattaa sinun ehdottomasti ostaa sarjakortti. Saat silloin ns. tukkualennuksen ostotapahtuman yhteydessä, joka lasketaan katsomalla hinnastosta palvelupaketin hinta, kerrotaan se sarjakortin käyntien määrällä ja vielä mainitulla alennusprosentilla. Näin käyntikertaa kohti hinta tulee sinulle edullisemmaksi.

Ota yhteyttä jos haluat kysyä lisätietoja palveluistamme!

Groomdog Spa – se laadukas trimmaaja Joensuussa – jokaisen koiran trimmausta kaipaavan ehdoton ykköspaikka Joensuussa!