Hinnastomme

Meillä maksat palvelusta, et ajasta! Kaikki palvelumme ovat palvelupaketteja eli tiedät jo aikaa varatessasi paljonko hoito tulee kustantamaan.

Meillä ei myöskään ole käytössä mitään sakkomaksuja! Ole siis huoleti vaikka koirasi sattuisikin lirauttamaan pissat, turkista löytyisi takku tai koirasi näykkäisisi – se on ihan normaalia ja pärjäämme näiden asioiden kanssa kyllä mainiosti. Ilman lisämaksuakin!

Nypintää emme kuitenkaan tee eli se ei kuulu mihinkään palvelupakettiin eikä ole saatavilla myöskään tuntiveloituksena.

Maksuvälineenä meille käy käteinen, kortti tai groomdog.fi -verkkokaupassa myydyt lahjakortit.

Palvelukuvaukset:

Trimmauspalvelut

Tassuhuolto. Kokonaisvaltainen tassujen kuntoonlaitto. Leikkaamme kynnet, siistimme karvat ja vahaamme anturat. Voit varata tämän myös lisäpalveluna muiden palveluiden yhteyteen. Esimerkiksi pohjavillapesu ja tassuhuolto yhdessä on todellinen koiran hyvinvointia lisäävä kokonaisuus!

Koneajelu / Saksitrimmaus. Koiran turkin trimmaus ilman pesua. Tarpeen ja toiveiden mukaan ajelemme turkin ja/tai muotoilemme sen saksilla.

Trimmaus pesulla / pohjavillapesu. Tämä palvelupaketti on oikea valinta silloin kun haluat koirasi myös pestävän. Pesun suoritamme aina erittäin laadukkailla ja näyttävän lopputuloksen takaavilla Yuup! -turkinhoitotuotteilla. Trimmattaville roduille teemme pesun jälkeen normaalin trimmin.

Ihanat kylpyhoidot

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös aivan ihanat kylpyhoidot karvaiselle ystävällesi. Mikä olisikaan parempi kruunu ystäväsi syntymäpäivän kunniaksi, rapakauden päätteeksi, talvipakkasten keskelle tai ihan vaan kesäiseen viilennykseen kuin hoitova, hellivä ja kosteuttava kylpyhoitomme! Hoidoista on todennettu olevan merkittävästi hyötyä myös iholle, esimerkiksi jos iho hilseilee reilusti.

Teemme hoidot erityisesti kylpyjä varten kehitetyillä Yuup! Professional SPA tuotteilla. Valitsemme juuri oikean tuotteen tarpeen ja koiran turkin ja ihon kunnon perusteella.

Puhdistava Yuup! Detox SPA hoito. Kun koirasi kaipaa ihon ja turkin syväpuhdistavaa käsittelyä, on Detox hoitomme juuri oikea vaihtoehto. Detox SPA kylpyhoitoaineen ansiosta saamme annettua karvalle ja iholle hyvin puhdistavan ja elvyttävän hoidon.

Rentouttava Yuup! Relax SPA hoito. Kun haluat hemmotella ja virkistää karvaisen ystäväsi ihoa ja turkkia, on Relax hoidostamme varmasti iloa! Käyttämämme Relax SPA kylpyhoitoaine virkistää ja raikastaa ihoa ja antaa karvalle hyvän kosteutuksen.

Loistelias Yuup! Luxury SPA hoito. Kun loistelias turkki on teidän juttunne, on silloin tällöin tehty Luxury SPA hoito juuri oikea valinta. Hoidon avulla hienot, hyvin hoidetut turkit saavat ripauksen luksusta ja näyttävyys on parasta mahdollista.

Kaikkiin kylpyhoitoihimme kuuluu kylpykäsittelyn lisäksi myös pesu, hoitoainekäsittely ja kuivaus. Tämä on siis erittäin kokonaisvaltainen käsittely hellien niin ystäväsi ihoa kuin tehden turkista kerrassaan loisteliaan. Kylpyhoitoihin ei voi yhdistää trimmausta vaan se kannattaa suorittaa eri kerralla kylpyhoitojen välisenä aikana.

Vaikka haluaisimme tehdä kylpyhoitoja kaikenkokoisille koirille, on meidän kylpyaltaamme valitettavasti sen verran pieni, että voimme tehdä kylpyhoitoja vain enintään keskikokoisille koirille, säkäkorkeus noin 40cm. Kerro aikaa varatessasi koirasi rotu niin voin kertoa onnistuuko hoito vai kannattaako ennemmin varata aika normaaliin pesutrimmiin.

Erikoishinnoittelut

Trimmi- ja Pesupassi. Säännöllinen trimmi ja pesu, etenkin rapakausina, on erittäin tärkeää turkin hyvinvoinnille. Siksi olemme luoneet trimmi/pesupassipalvelun, jolla voit tuoda koirasi meille 4 kertaa hoitoon passin voimassaoloaikana.

Takkuturkin pelastus. Jos koirasi turkki on ollut hoitamatta kauan tai päässyt muuten vain erittäin huonoon kuntoon, voi turkin selvitystyö olla hyvinkin vaativa ja pitkäkestoinen. Tällaista tilannetta varten meillä on tuntiveloitteinen palvelu, jossa teemme kaiken mahdollisen turkin pelastamiseksi.

Ota yhteyttä jos haluat kysyä lisätietoja palveluistamme!

Groomdog Spa – se laadukas trimmaaja Joensuussa – jokaisen koiran trimmausta kaipaavan ehdoton ykköspaikka Joensuussa!